Rakyat Telah Ditipu Oleh Kerajaan – Ellie Suriati.! Korang Pasti Marah Sangat Dengan Kata-Kata Ellie Suriati Ni

Rakyat Telah Ditipu Oleh Kerajaan – Ellie Suriati.! Korang Pasti Marah Sangat Dengan Kata-Kata Ellie Suriati Ni

Rakyat Telah Ditipu Oleh Kerajaan – Elias Suriati. Netizen: “Sudah lama rakyat kena tipu dari dari kerajaan BN dan umno dah ..kami rakyat biasa dah terbiasa dah klu kerajaan sekarang tipu kami pun apa kan daya kami …semua yg memegang politik sama sama tipu rakyat..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang disampaikan oleh Elias Suriati. […]

kejadian aneh !! PANCING baru saja ditinggal tiba tiba di sambar sesuatu yang mengejutkan?

kejadian aneh !! PANCING baru saja ditinggal tiba tiba di sambar sesuatu yang mengejutkan?

kejadian aneh !! PANCING baru saja ditinggal tiba tiba di sambar sesuatu yang mengejutkan? Netizen: “Di tempat say tempe,bawangputih,kue klik dicampur di alusin mata kailnya no 4 di bikin rampok pake mata kail 4 biji di jamin jos bang” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap. Memancing adalah sukan yang cuba […]

Lelaki ini terjebak di sarang buaya …tengok ape yang terjadi..mengejutkan dan menakutkan!!

Lelaki ini terjebak di sarang buaya …tengok ape yang terjadi..mengejutkan dan menakutkan!!

Lelaki ini terjebak di sarang buaya…tengok ape yang terjadi..mengejutkan!! Netizen: “Kita harus akui orang ini hebaat. karena tidak sembarang orang berani seperti itu.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap. Buaya boleh menjadi sangat bahaya sebab buaya boleh makan manusia. Ini sebabnya manusia sangat takut kepada buaya. Setiap kali buaya menyerang […]

FUHH MERECIK!! Budak perempuan nie tarik lagu madah berhelah.. Sampai berdiri bulu roma!

FUHH MERECIK!! Budak perempuan nie tarik lagu madah berhelah.. Sampai berdiri bulu roma!

MERECIK!! Budak perempuan nie tarik lagu madah berhelah.. Netizen: “bila aku dengar betul-betul tanpa tengok video tu.. aku percaya suara ani ni lebih mirip suara dato siti nurhaliza..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat cara dia menyanyi memang best!! Banyak orang suka menyanyi. Tapi tahukan anda menyanyi ada banyak kebaikan untuk kita. Nyanyian membawa kegembiraan kepada ramai […]

Terkini,. Ellie Suriati Disiasat, Terima Dedak 200 Juta?

Terkini,. Ellie Suriati Disiasat, Terima Dedak 200 Juta?

Sebelum kita melihat apa yang berlaku terhadap Ellie Suriati, mari kita lihat berita dahulu Ellie Suriati supaya lebih memahaminya. Ellie Suriati Omar muncul di rumah mahkamah tiga minggu lalu untuk memberi sokongan moral kepada Najib Razak. Tetapi siapa dia? Well, Ellie, yang merupakan seorang pengarah filem yang berjaya, telah dizalimi oleh orang-orang Peace & Love / Hope & Change sebagai […]

Ibu suruh anak lelaki tolong jaga kedai, bila ibu balik tengok CCTV jadi sangat Marah!! Perempuan tu memang tidak tahu MALU

Ibu suruh anak lelaki tolong jaga kedai, bila ibu balik tengok CCTV jadi sangat Marah!! Perempuan tu memang tidak tahu MALU

Ibu suruh anak lelaki tolong jaga kedai, bila ibu balik tengok CCTV terus MARAH dah!! Perempuan tu memang tidak tahu MALU. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang perempuan tu buat. Mencuri kerana tamak. Inilah di mana banyak senario dan tingkah laku manusia datang untuk berinteraksi. Orang ramai mencuri kerana banyak sebab dan salah satu sebabnya […]

FUHH PADU Bila Mahathir Bidas Najib Isu Era Lampau!

FUHH PADU Bila Mahathir Bidas Najib Isu Era Lampau!

Datuk Seri Najib Razak, memberitahu orang ramai bahawa cara pemerintahan kerajaan Pakatan Harapan akan membawa Malaysia balik ke “era lampau”. Perdana Menteri, Tun Datok Seri Doktor Mahathir Mohammad telah membuat respons tentang kenyataan yang diberikan oleh bekas Perdana Menteri kita. Menurut beliau, “era lampau” merupakan era yang Malaysia diberi gelaran “Harimau Asia”. Ini kerana pada zaman pemerintahan Tun Mahathir Mohammad […]

Video Dato Aliff Syukri try keke challenge pulak, kan dah kena setepek ngan datin! Tak pasal-pasal Datin mengamuk

Video Dato Aliff Syukri try keke challenge pulak, kan dah kena setepek ngan datin! Tak pasal-pasal Datin mengamuk

aduhai lawak sungguh Dato Aliff Syukri ni kan, ada ada je perkara yang mencuit hati yang dibuat nya. Korang rasa Dato Aliff Syukri ni sesuai ke jadi pelakon ataupun masuk rancangan maharaja lawak? hekhek gurau je tau. saya jarang pakai kecuali aa event.. saya jarang pakai kecuali aa event.. A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on Jul 28, 2018 at […]

Viral, Fuhh tengah-tengah karaoke sekali ada suara mengilai terus senyap semua! Ya Allah meremang bulu tengkok dengar

Viral, Fuhh tengah-tengah karaoke sekali ada suara mengilai terus senyap semua! Ya Allah meremang bulu tengkok dengar

SELAMAT DATANG KE CHANNEL DHARIAN Sila scroll ke bawah untuk menonton video Wahh kali ni admin nak share satu video dimana budak-budak remaja ni sedang kusyuk berkarokae tiba- tiba ada pulak suara latar yang join, nyaring betul suara latar tu dik oi. Admin baru tonton belum ada kat situ lagi dah rasa seramnya. Sejurus terdengar suara lolongan atau pekikan ”somebody” […]

Allahuakbar! Ibu Beri Anak 3 Tahun Di Beri Dadah Sampai Hayal, Sampai Berahi ??

Allahuakbar! Ibu Beri Anak 3 Tahun Di Beri Dadah Sampai Hayal, Sampai Berahi ??

Ibu cam ni pasti kena kutukan sebab jaga anak sampai cam tu. Kenapa biar anak yang hanya burumur tiga tahun dadah? Ini akan rosakkan anak dia tahu tak? Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang selanjutnya. Sedikit info tentang dadah. Dadah pada asasnya adalah racun. Jumlah yang diambil menentukan kesannya. Jumlah kecil bertindak sebagai perangsang […]

error: Content is protected !!